arrival date departure date # rooms # adults #children

Fietser

 • All-Inclusive vakanties : de nieuwe all-inclusive "voor degenen die niet willen verrassingen en op zoek naar kwaliteit door te kiezen voor het Hotel Fedora met veel gratis diensten.
 • Gloednieuwe Bagage:
  veilig voor fietsen, workshop, gratis dagelijkse mechanische service voor kleine reparaties of interne aanpassingen, fiets vervanging in geval van het breken
 • Tot 4 fietsgidsen:
  elke dag zal leiden u naar onze achterland te ontdekken.
 • Info:
  informatie en technische gegevens, paden, hellingen, moeilijkheidsgraad, kilometerstand, rapporten gesuggereerd, stops, food courts, soorten routes! Het materiaal beschikbaar in het hotel zal u alle informatie die nuttig en noodzakelijk is om uw dag beter te organiseren op een fiets.
 • Gespecialiseerde hulp en bijstand Minibus Service:
  Hotel Fedora altijd zorgen voor nauwkeurige en gekwalificeerde bijstand in geval van ongevallen en mechanische defecten: rescue per minibus service en service recovery en onmiddellijke reparatie van uw fiets! Daarnaast vindt u alle items en accessoires van de beste merken tegen zeer concurrerende prijzen, met aanvullende speciale kortingen op alle winkels en warenhuizen verbonden zijn met ons.

 • Fietsverhuur: Fietsen & fun - tabellaSe wil een wielerwedstrijd, een eenvoudige reservatie minstens 30 dagen van tevoren krijg je gegarandeerd te vinden bij uw aankomst huur, de fiets naar keuze (op maat) in het hotel op te slaan, stuur uw dimensies "A" en "B" zijde van het diagram.

 • Wasserij :
  gratis wassen van uw kleding.
 • angepaste voeding:
  Een energiek ontbijt en terugkeer van opleiding of excursie, een rijk buffet van desserts, salades, pasta, groenten, yoghurt en vers fruit in het seizoen, de beste mediterrane keuken, voor een correcte en evenwichtige voeding.
 • Triathlon... Verdrievoudigt de opwinding! Voor alle liefhebbers van deze mooie discipline, is er volop keuze: a beautiful land, ideaal voor fietsen workouts, de unieke ligging van het Hotel direct aan het mooie strand van Riccione en slechts een steenworp afstand van de kust. Meer... een belangrijke nieuwigheid voor zwemmen!Het nieuwe overdekte zwembad van 25/50 mt beschikbaar elke dag van trainingen voor triathleten en liefhebbers van zwemmen, slechts 800 meter van het Hotel Fedora. de nieuwe faciliteit, geopend in juni 2004 met de Masters zwemmen kampioenschappenheeft een 50 m buitenzwembad in de zomer (met Park voor het uitvoeren van slechts 100 meter).

En na de rit...

 • Ontspanning en welzijn:
  Na veel trappen het wil gewoon om te ontspannen. Elke dag bij Hotel Fedora zullen genieten in ons paradijs "Areastone", een regeneratie en ontspannen omgeving die uitsluitend gewijd aan de verzorging van uw lichaam en de sereniteit van de geest en de geest, tot hun beschikking: Sauna, Jacuzzi, Turks bad, ontspanningsruimteHydro-massage douches, kunt u massages, genezing en boeken verkwikkende ontspanning en schoonheidsbehandelingen met onze getalenteerde fysiotherapeut en masseuse, die te uwer beschikking (service fee is).

 • Internet punt:
  Een locatie te bladeren, e-mail verzenden en ontvangen.
scarica i pdf delle
nostre brochure
Fedora BIKE Fedora HOTEL Fedora WELLNESS